dimarts, 28 d’abril del 2020

ACLARACIONS VÀRIES. MOTS ENCREUATS AMB FRUITES. EXPERIMENT VOLUNTARI. CIÈNCIES.

Hola famílies! Abans de posar-nos en marxa vos explicam un "parell" de coses:

  • Intentarem fer les publicacions al bloc el vespre abans per facilitar-vos l'organització a casa, que sabem que n'hi ha de molt matiners!
  • Al lateral dret del bloc trobareu recursos de reforç i ampliació. Hi anirem posant tasques per les famílies que volen fer més feina, per repassar algun contingut, per ampliar, etc. Si és del vostre interès ho podeu anar mirant cada un parell de dies perquè anirem ampliant les publicacions, no sempre hi haurà les que trobau aquests dies. És important recalcar que NO són tasques obligatòries. Si necessitam que en treballeu alguna de forma obligatòria vos avisarem. 

  • Al mateix lateral hi veureu també un horari. Si li clicau a sobre s'amplia per facilitar la lectura. Intentarem seguir-lo i així també és una guia per a vosaltres. Anau-lo revisant de tant en tant ja que potser feim alguna modificació.

  • Material recollit a l'escola. Esperam que vos hagi anat bé la recollida del material, pel que ens han dit els nostres companys és que sí! A les tasques diàries que publicam al bloc vos indicarem quines són les feinetes dels quadernets que heu de fer. Formarà part de les tasques obligatòries, però s'han d'anar fent i enviant així com ho anirem indicant. Combinarem tasques de quadernets amb altres propostes com les que hem fet fins ara. Intentarem que no sigui pesat per als nins i nines ni per a vosaltres, sabem que feis un gran esforç des de casa i que no sempre és fàcil... la nostra funció és acompanyar-vos en aquesta etapa, entre totes i tots ho farem bé! Molts d'ànims!

I dit tot això, què vos pareix si des de l'àrea de ciències, feim treballar una mica la vista i a la vegada repassam una mica de vocabulari sobre les fruites?

Aquí vos deixam la següent activitat amb mots encreuats amb vocabulari sobre les fruites. Fixau-vos bé i no vos deixeu cap lletra! 😊 👀 



Els qui no ho pogueu imprimir, basta que faceu un llistat en un full i aneu escrivint les fruites o que intenteu imitar la distribució de les paraules, com a vosaltres vos vagi millor!

I per acabar, vos proposam fer un experiment de manera voluntària i per divertir-vos una estona, que consisteix en fer un OU DE GOMA. Aquí vos deixam les instruccions per a que ho faceu dins el vostre laboratori (casa vostra, la cuina, el jardí... allà on vos vagi millor) i com si fóssiu autèntics científics! Vos animau?




Si voleu també ens podeu enviar fotografies amb el resultat del vostre experiment!

Salutacions

Bàrbara i Antònia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada