divendres, 24 d’abril del 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT! RECOLLIDA DE MATERIAL ALUMNES PRIMER.

Bon dia famílies!

Per tal de poder facilitar la feina diària dels nostres alumnes des de casa, l'equip docent de l'Escola Nova hem pensat que seria d'utilitat que tingueu a casa vostra els llibres i/o quadernets propis d'aquest curs dels vostres fills/filles i que varen quedar a la classe pendents de fer. Les tasques que vos anirem proposant fins a final de curs seran d'aquests materials, entre d'altres. 

Des de la direcció de l'escola ens han facilitat un dia en concret perquè les famílies pogueu venir a l'escola a recollir aquests llibres.

Les famílies de 1r, heu de venir el DIMARTS DIA 28 D'ABRIL a les 9h, al hall de l'escola. Allà trobareu una bossa amb el curs i el nom del vostre fill/a amb tot el material que haurem preparat les tutores. 

Les famílies que tenguin més d'un infant, podran recollir els de tots els cursos, però sempre el dia del nin o nina de menor edat. 

Recordau que és important que vingueu aquest dia a cercar el material per a que els vostres fills/es puguin continuar amb la seva tasca d'aprenentatge des de casa i que per qüestions d'organització i legals, només ens han facilitat aquest únic dia per a fer-ho. 

També teniu aquesta informació a la pàgina web del centre: 
http://www.ceipescolanova.com/2020/04/24/material-escolar-que-els-alumnes-tenen-al-centre/

Finalment, vos demanam que en tot moment mantingueu les distàncies de seguretat, pel vostre bé i pel bé de tots.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Bàrbara i Antonia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada