divendres, 24 d’abril del 2020

TIETA HIPA I

Bon dia nins i nines!! Aquestes són les tasques que teniu per avui:

1. Una estona de lectura. Aquesta és una feineta que sempre és obligatòria. Podreu triar el que volgueu llegir, no sempre ha de ser un conte.

2. Una sessió de l'aplicació de Bmath.

3. PROPOSTA DEL DIA (activitat obligatòria).

Avui vos presentam la Tieta Hipa! Ens farà pensar una mica, així que avui vos proposa un repte.

L'objectiu d'aquesta activitat és  fomentar el desenvolupament de les competències matemàtiques en els vostres fills i filles. Estan formades per tres fases: “Plantejam  i començamm a pensar!”, “Comprovam i seguim pensant!” i “Reflexionam i anam més enllà!”. Cada fase consta d’un vídeo molt breu que presenta situacions, planteja preguntes i convida a pensar-hi, o que resol preguntes anteriors i n’explora de noves. La gestió d'aquesta activitat fomenta que els infants desenvolupin la resolució de problemes, el raonament i prova, les connexions i la comunicació i representació.
El primer de tot que heu de fer es dibuixar a un fol tres butxaques, una verda, una blava i una de vermella. Les retallau. Dibuixau també sis caramels, i també els retallau.

I ara ja podem escoltar la tieta Hipa, a veure que ens indica...




Ara registrau al vostre DIARI DE CONFINAMENT totes les solucions possibles! Recordau que no pot haver-hi cap butxaca buida! I guardau bé les butxaques i els caramels, que la tieta ens proposarà un altre repte la propera setmana! Ànims i a pensar!


Bon cap de setmana famílies! Recordau que entre avui i demà ens heu d'enviar el vostre diari de confinament als nostres correus electrònics. Aquesta setmana hi heu de tenir, com a mínim:

- La presentació al diari.
- Dibuixam el drac.
- Les possibles respostes per a la tieta Hipa.

Antònia i Bàrbara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada