dilluns, 15 de juny del 2020

16.05. PINTAM PEDRES.

Bon dia famílies!

Avui vos presentam una proposta que ens agrada molt fer-la a final de curs amb les nines i nins de primer cicle! Segur que molts de vosaltres ja ho heu fet alguna vegada, però si vos fa ganes repetir o iniciar-vos vos deixam aquí algunes idees! PINTAM PEDRES?

Hi ha determinats materials que pel sol fet de decorar-los agafen un protagonisme especial. Les pedres decorades pareix que tinguin vida, o si més no, es poden fer servir per poder jugar, aprendre o explicar històries. Avui vos mostrem com decorar pedres per àrees temàtiques! Ens hagués agradat fer-ho amb la temàtica de Japó i Egipte així que si els hi fa il·lusió ho poden fer!


Ara que ja podem sortir a passejar o inclús podem anar a la platja, podem recollir les pedres i decorar-les amb dibuixos ben originals. Només heu de fer volar la vostra imaginació i posar en marxa la vostra creativitat.

Només necessitareu:

- Llapis (per fer el dibuix prèviament a damunt la pedra si vos ve de gust).
- Pinzell
- Témperes o aquarel·les.


Aquí teniu algunes idees:

- Vehicles i senyals de trànsit.




- Feim cares.

- Representam un conte.





EDUCACIÓ FÍSICA.



Bon dia! Com estau?


Vos present el darrer joc d’educació física, el PequeOca Fitness! És un altre joc interactiu semblant al de la setmana passada creat per Sara Salcedo. Esper que vos agradi!


INSTRUCCIONS:


Llanceu el dau que teniu a la part superior dreta i aneu avançant per les caselles del joc. Cliqueu damunt la casella per saber quin exercici heu de fer.
El primer jugador/a que arriba al final del taulell és el/la guanyador/a



Recordau enviar les vostres fotos, vídeos i/o comentaris a tbarcelo@ceipescolanova.com


Moltes gràcies!


Salutacions.
Bàrbara, Tomeu i Antònia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada